Ons team

Martijn de Visser

Ik ben begonnen met online patiëntwerving omdat ik me verbaasde over de slechte kwaliteit van de online communicatie in de zorg.

Ik wilde een alternatief bieden. Met een helder verhaal, een sterke boodschap en mijn drang om cliënten al te helpen op het moment dat ze zoeken naar zorg.

Zorgaanbieders, zoals psychologen en fysiotherapeuten, waarderen de no-nonsense aanpak en de betrokkenheid waarmee we dat doen.

Medio 2009 zet Martijn in2Focus op. In2Focus levert complete online patiëntwerving en patiëntinstroom voor zelfstandig gevestigde psychologen en instellingen.

Die organisatie bedient nu meer dan 200 praktijken en instellingen, heeft opgeteld jaarlijks meer dan 1 miljoen mensen site-bezoeken, 40 duizend aanvragen en 8 duizend geplaatste patiënten.

Patiënten prijzen de zorg, warmte en duidelijkheid van de websites en maar liefst 88,9% van hen waardeert het contact met onze zorgconsulenten als ‘goed tot geweldig’.

Ivor Brands

Online mooie dingen doen, daar wordt ik blij van!

Het internet kent weinig geheimen meer voor me. Al bijna 10 jaar help ik bedrijven, klein en groot, hun internet projecten te realiseren en succesvol te maken.

Mooie dingen maken is leuk, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat: meer klanten en meer omzet tegen lagere kosten.

Ivor zette de ICT op waarmee In2Focus de websites, de agenda's en het secretariaat beheert voor meer dan 200 praktijken en instellingen.

Zijn kwaliteiten als ICT specialist en zijn no-nonsense werkstijl hielpen inmiddels meer dan vijf miljoen mensen de sites van psychologen te vinden.

Ivor is expert op het gebied van leadtracking, backend CMS, callcenter applicaties en rapportage systemen.