Persbericht Famed


Persbericht Famed

 

Officiële samenwerking van start

Famed en Fysio Bram slaan de handen ineen voor fysiotherapeuten én hun patiënten

Amersfoort, 28 augustus 2018 – Sinds deze zomer zijn Famed en Fysio Bram officieel partners. Fysio Bram zorgt ervoor dat patiënt en praktijk elkaar online weten te vinden. Zo is de patiënt snel geholpen door een goede fysiotherapeut en is de praktijk een patiënt rijker. Famed gaat door de samenwerking nog een stap verder in het ontzorgen van fysiotherapeuten en toekomstig patiënten; Fysio Bram hoopt door de samenwerking met Famed snel tot een landelijk dekkend netwerk te komen.

Samenwerken is voor Famed een succesvolle manier om haar klanten beter te ontzorgen. Als de kennis niet in huis is, selecteert Famed de beste partner voor haar klanten. Famed werkt al samen met diverse partners in o.a. de mondzorg. Met Fysio Bram heeft Famed er nu een waardevolle partner bij, specifiek gericht op fysiotherapeuten. “De filosofie van Fysio Bram sluit goed aan bij de doelstelling van Famed. Wij willen er beiden écht zijn voor fysiotherapeuten, praktijk én patiënten. Het afgelopen jaar bewees de strategie van Fysio Bram effectief te zijn, met veel tevreden klanten en patiënten tot gevolg. Ik ben dan ook blij dat we onze krachten bundelen en samen nog meer fysiotherapeuten kunnen ontzorgen.” aldus Bart Hogendoorn, CEO van Famed.

Meer nieuwe patiënten via Fysio Bram

Fysio Bram zorgt ervoor dat fysiotherapeuten de focus kunnen houden op waar zij het best in zijn: het behandelen van patiënten. Patiënten zoeken steeds vaker online naar een fysiotherapeut, ze verwachten snel een geschikte fysiotherapeut te kunnen vinden en direct een afspraak te kunnen plannen. Goede online zichtbaarheid is dus essentieel voor fysiotherapeuten. Fysio Bram zorgt dat de praktijk vindbaar is in het digitale doolhof: de ervaren webdesigners van Fysio Bram zorgen voor de beste online vertegenwoordiging van praktijken en gecertificeerde fysiotherapeuten plannen afspraken vervolgens direct in de praktijk-agenda. Fysio Bram verzekert aangesloten praktijken hiermee van een continue stroom van minimaal 1 nieuwe patiënt per week. ”Samen hoop ik dat wij nog meer praktijken kunnen aansluiten om meer patiënten snel en effectief te kunnen voorzien van een goede fysiotherapeut in de buurt.” aldus Martijn de Visser, oprichter Fysio Bram.

Meer informatie over de samenwerking met Fysio Bram vindt u op famed.nl/partners/fysio-bram.

Over Famed

Famed bestaat sinds 1988 en ontzorgt inmiddels meer dan 4.500 zorgaanbieders van hun financiële administratie. Dit helpt zorgaanbieders hun (medische) vak nog beter te vervullen, verlost van alle factureringszorgen en met blijvend tevreden zorgconsumenten en zorgverzekeraars. Voor meer informatie zie: www.famed.nl.

Over Fysio Bram

Fysio Bram is in 2016 opgericht voor fysiotherapeuten en hun praktijken. Fysio Bram werft iedere week via online kanalen nieuwe patiënten voor praktijken op no-cure no pay basis. Inmiddels weten elk jaar meer dan een half miljoen mensen de websites te vinden, doen 30.000 mensen een aanvraag en gaan 18.000 mensen in behandeling. Voor meer informatie zie: http://www.fysiobram.nl/.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Redactie, gelieve voor meer informatie contact opnemen met:

Famed

Jeroen van Geelen (Business Development, Marketing en Corporate Communicatie)
E: communicatie@famed.nl
T: 06 - 2701 59 30

Fysio Bram

Martijn de Visser (Oprichter)
E: martijn@fysiobram.nl
T: 085 – 3038 177