Sander en Erik over Bram


Wat onze klanten zeggen

Wij zijn erg tevreden met onze samenwerking met Fysio Bram. Het levert ons elke week weer nieuwe patiënten op met verschillende behandeltrajecten.

De communicatie met Fysio Bram verloopt voorspoedig, waar er nog aanpassingen nodig zijn wordt dit meteen geregeld. De snelle actieve aanpak en flexibiliteit van Fysio Bram passen precies bij de visie van ons bedrijf.

Al met al zijn wij erg blij deze samenwerking aan te zijn gegaan en belooft dit veel goeds voor de toekomst.

Sander Brok - BenB Healthcare

In de afgelopen 20 jaar heb ik samen met mijn team een mooie fysiotherapiepraktijk opgebouwd met 12 vestigingen in 5 steden. Daar ben ik best trots op. De laatste jaren is het ondernemen in de fysiotherapie een stuk lastiger geworden. Zorgverzekeraars stellen zwaardere eisen en vergoeden minder sessies, dit is slecht voor zowel onze patiënten als mijn bedrijf.

Ik blijf dus altijd op zoek naar groeimogelijkheden voor mijn zorgbedrijf. Zo ben ik ook via Martijn in contact gekomen met FysioBram. FysioBram werft nieuwe patiënten via het internet en zet ze gewoon bij je op de stoep.

We betalen FysioBram alleen een eenmalige vergoeding per nieuwe patient, No-cure No-pay dus. FysioBram verzorgt de online patiëntenwerving en het eerste patiëntcontact met eigen praktijkassistenten. FysioBram zet de nieuwe patiënt ook nog in ons EPD en in de agenda van de behandelaar.

In de afgelopen 6 weken heeft FysioBram ons 40 nieuwe patiënten opgeleverd. En daar word ik nou echt heel blij van!

Erik Kirchhoff - Kirchhoff Fysio