Charief over Bram


"Professionals die mijn praktijk verder helpen."

Het is een betrokken club met korte lijntjes. Als ik iets graag anders wil, dan pakken ze dat meteen op.

Persoonlijk contact

Het begon op LinkedIn, daar kwam ik in contact met Martijn. Ik zat toen precies in de opstartfase van mijn praktijk en kon wat extra aanwas best gebruiken. Het was deels ‘baat het niet dan schaadt het niet’ en deels ‘eerst zien dan geloven’.

Ik had wel eerst de andere praktijken hier in de omgeving gebeld die ook met Fysio Bram werken. Gesteund door hun positieve reacties zijn we aan de slag gegaan. En twee dagen nadat mijn profiel online stond, had ik mijn eerste patiënt.

Prettig eenvoudig

De basis van Fysio Bram is heel eenvoudig en duidelijk. Minimaal twee nieuwe patiënten per week en je betaalt pas als een patiënt op gesprek is geweest. Oh, wel goed om te vertellen: het is waar. Dat doen ze écht. In mijn geval zelf beter dan dan, soms met vier nieuwe patiënten per week.

Fysio Bram neemt een zorg weg. Een hoop gedoe dat ik anders zélf had moeten doen.

Goede samenwerking

Fysio Bram is ook wel een beetje onderdeel van de praktijk; het eerste contact, de telefonische triage, het maken van de eerste afspraak. Dat gaat wel wat verder dan een online-patiënten-wervingsmachine. Vandaar dat ik ook veel waarde hecht aan het persoonlijk contact, de korte lijntjes. Als iets niet goed loopt, dan geef ik dat aan en dan wordt het aangepast.

De samenwerking met de zorgconsulenten is plezierig en zeker belangrijk voor het succes. Kortom: ik ben enthousiast, de basisbeloften worden meteen waargemaakt, er is ruimte voor personalisering, de lijnen zijn kort en als er iets niet helemaal goed loopt dan wordt dat meteen opgelost.

Charief Kempen, Eigenaar Fysio2gether, Den Haag

Lees meer van onze klanten

Elco over Bram

Amir, Sander en Erik over Bram

Wil je meer weten over Fysio Bram?

Bel of mail ons dan even, we helpen je graag!