Een paar Brammetjes


 

Anke - Zorgconsulent

Ik vind het leuk om mensen snel aan een goede fysio te helpen, daarvoor puzzel ik graag in agenda's. Als de klant tevreden is, ben ik het ook!

Anniek - Zorgconsulent/Fysiotherapeut

Ik word er blij van als ik mensen snel een afspraak kan geven bij één van onze fysiotherapeuten, die het beste bij de klachten past. Een plekje zoeken, maar vooral vinden; daar gaat het om!

Bas - Copywriter

Het is hartstikke moeilijk om een zorgverlener te vinden die bij je past. Je bent op zoek op een moment dat je toch een beetje in paniek bent, of onzeker.

Vaak kom je in allemaal abracadabra-verhalen met ingewikkelde woorden over alle klachten die je zou kunnen hebben. Dat, terwijl zorg iets heel persoonlijks is en over veel meer dan de klinische beschrijving van een klacht gaat. Als het klikt met je behandelaar, gaat de behandeling beter, sneller en met beter resultaat.

Ik hoop met de teksten naast de deskundigheid vooral de motivatie en filosofie van de fysio te laten zien. Zodat patiënten iets te kiezen hebben.

Josine - Zorgconsulent

Ik vind het leuk om te kijken naar oplossingen en mensen te helpen, ik vind het super gezellig bij Fysio Bram en ga met plezier naar mijn werk! Ik vind het contact met mensen het leukste, en ze daarna verder te kunnen helpen!

Kayleigh - Zorgconsulent/Fysiotherapeut

Ik help mensen graag bij het vinden van de beste oplossing voor hun klachten. Met ons grote team is er voor iedereen een passende fysiotherapeut. Zodra de klant op de juiste plek is ben ik tevreden!

Maxime - Zorgconsulent

Ik werk bij FysioBram omdat ik het leuk vind om mensen zo goed mogelijk te helpen en in contact te zijn met mensen. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk omdat wij met ons team elke dag met veel plezier de klanten te woord staan.

Miriam - Zorgconsulent/Fysiotherapeut

Ik zorg er graag voor dat je je gehoord voelt en zo snel mogelijk terecht kan bij een fysiotherapeut die past bij jouw klachten. Dit in combinatie met de gezellige sfeer op kantoor maakt dat ik met plezier bij Fysio Bram werk!

Patrice - Zorgconsulent/Fysiotherapeut

Ik vind het leuk om voor mensen een zo goed mogelijk passende afspraak te vinden op een zo kort mogelijke termijn, zodat zij zich gehoord en geholpen voelen.

Martijn - Founder

Ik vind het fijn om mensen te helpen, patiënten met pijn en fysio's met lege plekjes hun agenda. Als je Fysio Bram belt krijg je direct een zorgconsulent aan de telefoon die fysiotherapeut is en echt even de tijd voor je heeft. Een luisterend oor, deskundig advies en direct een afspraak in de online agenda bij een goeie fysio in de buurt. Heerlijk werk