Famed, de financiële partner


Het leveren van de beste zorg, daar wil jij je als fysiotherapeut op focussen. Niet op het declaratieproces achteraf. Met factoring via Famed bespaar je direct tijd én geld.

Wat is factoring?

Bij factoring lever jij jouw declaraties in één klik aan bij Famed. Na een controle van de declaraties, betaalt Famed dit bedrag uit. In één keer en op een vast moment. Vervolgens gaat Famed de vergoeding ophalen bij de zorgverzekeraar en bij jouw patiënten. In sommige gevallen betalen patiënten de nota niet, dit heet het debiteurenrisico. Je kiest zelf of je jouw debiteurenrisico aan Famed overdraagt. In dat geval neemt Famed ook het incasso- en gerechtelijke traject uit handen, en worden niet betaalde nota’s niet berekend. Alles om te zorgen dat jij je volledig kunt focussen op het leveren van de beste zorg!

Tevredenheid van de patiënt staat voorop

Patiënten bepalen het succes van jouw fysiotherapiepraktijk. Patiënten uiten zich overal: op feestjes, in gesprekken met de buren maar ook op bijvoorbeeld social media. Belangrijk dus om de patiënt op alle vlakken de beste service te bieden. Ook Famed snapt dat het gaat om het totaalplaatje: van de kwaliteit van de geleverde zorg tot aan het ontvangen van een correcte, begrijpelijke nota en het bieden van gemak bij betaling. Zo kunnen patiënten via Famed eenvoudig betalen via iDeal en er voor kiezen om hun nota digitaal te ontvangen.

Samen zorgen, zodat jij nog succesvoller wordt!

In onze samenwerking met Famed hopen wij jou als fysiotherapeut nog meer te ontzorgen. Niet alleen met onze eigen dienstverlening waarmee we jou een constante stroom van nieuwe patiënten garanderen, maar ook met de dienstverlening van Famed waardoor jij meer tijd over houdt om patiënten de beste zorg te geven.

Voor klanten van Fysio Bram biedt Famed een speciaal tarief. Benieuwd wat dit voor jouw praktijk betekent? Neem dan contact op met Famed via 033 45 34 444 of info@famed.nl

Wil je meer weten over Fysio Bram?

Bel of mail ons dan even, we helpen je graag!